MENÜ

Blog

ŞU

07

2024
Çoklu Geniş Bant Kanallarında Bilgi Kazanın

Yeni piyasaya sürülen (v5.3) SignalVu VSA yazılımımızın, Merkez Frekansı, Açıklık ve RBW gibi parametreler için bağımsız ayarlara sahip çok kanallı bir test sistemini nasıl mümkün kıldığını ve ayrıca alanlar arası korelasyonu nasıl mümkün kıldığını görmek için kısa videomuzu izleyin. Bu yetenek, MIMO RADAR'ın ve diğer karmaşık RF sistemlerinin doğrulanması için kritik öneme sahiptir. Video, geniş bantlı (70 GHz'e kadar) DP070000SX osiloskopta çalışan yazılımı gösterirken, Tektronix AWG70000 kaynak sağlama işini yapıyor.

 

 

Çok Kanallı Analiz için Eksiksiz Bir Sistem

Çoklu geniş bant RF sinyallerinde genlik, frekans, faz ve zaman alanı davranışı hakkında bilgi edinin.

Uygulamanız eğer modern RADAR'ların, elektronik harp veya iletişim sistemlerinin Ar-Ge hata ayıklamasını ve doğrulamasını içeriyorsa yeni çok kanallı SignalVu (v. 5.3) VSA ve Pulse analiz yazılımımızla tasarımlarınızı hızlandırabilirsiniz.

SignalVu (v. 5.3) yazılımı, Tektronix DPO70000SX veya MSO/DPO70000DX osiloskoplarını kullanarak 4 kanala kadar 70 GHz'e kadar geniş bant çok kanallı analiz sağlar.

Çevrimiçi olarak daha fazla bilgi edinebilir veya uygulama uzmanlarımızdan birinin sorularınızı yanıtlaması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.