MENÜ

Blog

EYL

11

2020
451P’den 452’ye Yükseltin

Hala RaySafe 451P mi kullanıyorsunuz ? Öyleyse, yükseltme zamanı gelmiş olabilir. Aşağıda, RaySafe 452 Radyasyon Ölçüm Ölçüm Cihazının sunduğu yeni teknolojiden yararlanmanız için 5 neden bulunuyor.

VERİ DEPOLAMA - birçok ölçüm cihazı veri saklama özelliğine sahip olmasa da, RaySafe 452 Radyasyon Ölçüm Cihazı 4000 ölçümü saklayabilir ve her 5 saniyede bir doz hızı verilerini kaydedebilir.

TAŞIMA - Eski radyasyon ölçüm cihazlarının ölçümü için kullanılan tehlikeli maddeler (basınçlı iyonizasyon) kolayca sevk edilmeyi zorlaştırıyor, ancak katı hal sensörleri ve GM pankek probu kombinasyonu bu sorunu ortadan kaldırır.

ÇOK YÖNLÜLÜK - eski ölçüm cihazlarında kullanıcılar iki ölçüm modeli arasından seçim yapmalıdır: Air Kerma ölçümünde veya Sieverts veya Röntgen biriminde.  RaySafe 452 Radyasyon Ölçüm Cihazı tam sürüm ölçümleri Röntgen, Gray, Rad, Rem, Sieverts ve Counts; tümü kullanıcı tarafından seçilebilir.

TEKNOLOJİ - RaySafe 452 Radyasyon Ölçüm Cihazının enerji yanıtı, teşhis ve tedavi enerji aralığı boyunca düzdür ve 451P'nin sunmadığı bir kullanım kolaylığı sağlar.

UYUMLULUK - 451P bir PC'ye bağlanabilir, ancak veri bağlantısı kaynağı Excel'in daha yeni sürümleriyle uyumlu değildir. 452, yükseltilmiş bir USB kablosuyla bir PC'ye bağlanabilir.