MENÜ

Blog

MAR

17

2020
Artık MET/CAL™ Yazılımını Tek Başına veya İstediğiniz Varlık Yönetim Yazılımı ile Kullanabilirsiniz

Michael Johnston, Software Product Owner, Fluke Calibration

MET / CONNECT Kalibrasyon Entegrasyon Yazılımı

Yeni kalibrasyon yönetimi yazılım API'ımız MET / CONNECT, bir varlık yönetimi uygulaması olmadan MET / CAL yazılımını kullanmanızı sağlar. Başka bir deyişle, zaten farklı bir varlık yöneticisi kullanıyorsanız veya alternatif bir çözüm gereksinimlerinize daha iyi uyuyorsa MET / CAL'i çalıştırmak için MET / TEAM Test Ekipmanı Varlık Yönetimi Yazılımına ihtiyacınız yoktur. MET / CAL'ı istediğiniz gibi iş akışınıza uyacak şekilde kullanabilmeniz için diğer kalibrasyon varlık yönetimi yazılımı satıcılarıyla iş ortaklığı yapıyoruz.

Harika bir haber değil mi? Hadi inceleyelim.

MET / CONNECT, MET / CAL'in Eksik Parçası

Bu yıl MET / CAL'ın ilk çıkışının otuzuncu yıldönümü.  Artık, kalibrasyon otomasyon yazılımının altın standardı haline geldi. Kalibrasyon endüstrisinde MET / CAL'in kullanıldığı genişlik ve derinlik tektir.

Yakın zamana kadar MET / CAL kullanmak istediğinizde, özellikle MET / TRACK veya MET / TEAM olmak üzere bir Fluke Kalibrasyon varlık yönetimi uygulaması kullanmak zorundaydınız. Bu gereksinim, her zaman farklı bir varlık yöneticisi kullanan veya bir varlık yöneticisine ihtiyaç duymayan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamıyordu.

Yeni kalibrasyon yazılımı API çerçevemiz MET / CONNECT, mevcut varlık yönetimi gereksinimlerimize hafif bir alternatiftir.

Bu ilk sürümün temel özelliklerinden biri, MET / CAL verilerini seçtiğiniz varlık yönetimi yazılımınıza aktarabilmenizdir. Şu anda dört ortağımız var ve bunların üçünde geliştirilmiş ve piyasaya sürülmeye hazır entegrasyonlar var. Bu şirketler:

-IndySoft
-AssetSmart
-Qualer
-Metquay

Daha önce, bu şirketlerin bazıları bir dosyadan veri çekip ayrıştırabiliyordu, ancak şimdi onlara bu amaç için tasarlanmış modern bir API sağlıyoruz. Müşteriler ve geliştiriciler için MET / CONNECT, verilerin içe aktarılmasını ve ayrıştırılmasını çok daha güvenilir ve daha kolay çalışılmasını sağlar.

Tabii ki, MET / TEAM birçok müşteri için hala harika bir çözümdür. Kalibrasyon varlıklarını yönetmek için kapsamlı, tarayıcı tabanlı bir uygulamadır.

Son olarak, tercihiniz buysa metroloji varlık yöneticisi kullanmanıza gerek yoktur.

MET / CONNECT'i deneyin: Sık Sorulan Sorular

-MET / CONNECT deneme yazılımını kullanmak için sistem gereksinimleri nelerdir? MET / CONNECT'i çalıştırmak için Windows 10 veya Windows Server 2012 Sürüm 2 veya üzeri ve SQL Server 2016 veya üstü gerekir. MET / CONNECT yazılımını kurmadan önce bir SQL sunucu yönetim ortamının kurulu olması gerekir; deneme sürümüyle birlikte gelen kurulum kılavuzumuzda, SQL Server Express'i ücretsiz olarak indirmek için bağlantılar bulunmaktadır.

-MET / CONNECT deneme yazılımını yükleme ve kullanma hakkında nereden daha fazla bilgi edinebilirim? 60 günlük denemeyle birlikte gelen kurulum kılavuzuna ek olarak, MET / CONNECT kullanımı ile ilgili kayıtlı web seminerime de göz atmayı unutmayın. Zaten abone değilseniz, web seminerleri, eğitim, bilgilendirici bloglar ve yeni ürünler hakkında düzenli güncellemeler almak için e-posta listemize katılmayı düşünün.

-MET / CONNECT hakkında daha fazla bilgiyi nereden alabilirim veya fiyat teklifi talep edebilirim? Web sitemizdeki MET / CONNECT Kalibrasyon Entegrasyon Yazılımı ürün sayfasını ziyaret edin.

MET / CONNECT'in Fluke Kalibrasyon Yazılımının Geleceği İçin Anlamı

Bu ilk MET / CONNECT sürümü yalnızca ilk adımdır ve gelecekte ilerledikçe büyüyecek ve daha fazla uygulamanın bir parçası haline gelecektir.

Müşteri girişlerine dayanarak sıfırdan oluşturuldu. Çok sayıda telefon görüşmesi, konferans ve ziyaret yoluyla müşterilerin ihtiyaçlarını ve isteklerini öğrendik ve onlara yönelik çözümler geliştirmeyi hedefledik. Müşterilerimizi dinlemenin bir sonucu olarak, yazılım ekibimiz MET / CONNECT'i tasarladı, geliştirdi ve piyasaya sürdü.

Vizyonumuz, Fluke Kalibrasyon yazılımı ile yapabileceklerinizin olanaklarını açmaktır, böylece istediğiniz şekilde kullanabilir ve benzersiz iş akışınıza sığacak şekilde özelleştirebilirsiniz. MET / CONNECT ile işleri gerçekten yeni bir yöne taşıyoruz.

MET / TEAM Destek ve Güncelleme almaya devam edecek mi?

Fluke Kalibrasyon yazılımı için yol haritası gerçekten heyecan verici hale geliyor. MET / TEAM destek, güncellemeler ve yeni özellikler almaya devam edecektir. 2020'de MET / TEAM'in başka bir yazılıma bağlanma yeteneğini içerecek olan MET / CONNECT'in 2. sürümünü sunacağız. MET / CONNECT ile hemen hemen aynı şekilde MET / CAL'in varlık yönetimi yazılımınızla konuşmasına izin verir, sürüm 2 ile SAP / seçtiğiniz muhasebe sisteminizle iletişim kurmak için MET / TEAM kullanabilirsiniz.