MENÜ

Blog

TEM

27

2020
Bir Sosyal Mesafe Örneği Olarak, LinkWare Live

Son zamanlarda birçok kişi sosyal mesafeli çalışırken, LinkWare Live’a 2015 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana 40 milyon adetten fazla test sonucu yüklendi. Geçen senenin 2. çeyreğinde 20 milyon geçilmişti, yani bu; LinkWare Live kullanımının katlanarak artmaya devam ettiği, toplam yüklemelerin yaklaşık 12 ayda 2 katına çıktığı anlamına geliyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi, aylık yüklemeler son birkaç ayda yavaşladı ve ortalama 1,4'ten 1,1 milyona düştü yani yaklaşık% 21'e düştü. Bu hala çok fazla test olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Düşüşün neden daha fazla gerçekleşmediğini merak edebilirsiniz. Bu konudaki hipotezlerden biri, sertifikalandırılmakta olan kabloların sayısının azalmasına rağmen, müşterilerin “sosyal mesafeyi” sağladığını fark ettikleri için LinkWare Live'ı kullanmak daha popüler hale gelmesidir.

Home office çalışan bazılarımızın aksine, teknisyenler kablolamayı sertifikalandırmak için şantiyede olmalıdır. Çoğu kişi iş süreçlerini kolaylaştırmak ve maliyetten tasarruf etmek için LinkWare Live'ı benimsedi, bununla birlikte LinkWare Live işin önemli bölümlerinin sosyal mesafeli yapılmasına olanak sağlamaktadır.

İlk ve en popüler LinkWare Live, teknolojilerin sonuçlarını oraya gitmeden ofislerine geri göndermelerini sağlar. Bu, yakıt masrafını kısar ve zaman tasarrufu sağlar fakat en önemlisi, yüz yüze görüşme ihtiyacını ortadan kaldırır. Test cihazından sonuçları yüklemek hotspot olarak bir telefon kullanarak veya Wi-Fi’a bir şekilde bağlanarak gerçekleştiği için teknisyen eve döndüğünde bile bu işi kolayca yapabilir. Daha sonra birkaç tıklamayla raporları oluşturmak için LinkWare Live'ı kullanabilirsiniz. Sonuçlarınızı saklamak ve sertifikalarınızı oluşturmak için hala LinkWare PC'yi kullanıyor olsanız bile, sonuçları bu şekilde aktarabilirsiniz - LinkWare PC sonuçları LinkWare Live'dan indirebilir. (Test sonuçları yine de cloud sistemde güvenle yedeklenir.) LinkWare Live hesabı oluşturmak ve şifreyi ekibinizle paylaşmak dışında başka bir şey yapmanız gerekmiyor.

İkincisi, testlerin uzaktan doğru bir şekilde yapılmasını sağlamak ve test cihazlarındaki proje detaylarını uzaktan ayarlamak için LinkWare Live kullanılır. Proje yöneticileri ayar yapmak için Versiv’in bulunduğu yere gitmelerine gerek duymadan, bir bilgisayar veya tablet yardımıyla ofislerinden veya evlerinden gerçekleştirebilir ve sonrasında da cloud sisteme depolayabilir. Her proje birden fazla kablo türü (bakır ve fiber), test sınırı ve identifier içerebilir. Sahadaki teknisyenler sadece Versiv test cihazlarında “Sync”e dokunur, hangi projelerin mevcut olduğunu görür ve iş için ayarları indirir. Versiv’de test birden fazla proje oluşturulabilir.

LinkWare Live sosyal mesafeli çalışmayı ek yollarla kolaylaştırır. Proje yöneticileri, testler yüklenince işlerin durumunu kontrol edebilir. FAIL testler, kalibre edilmemiş modüllerle alınan test sonuçları gibi bir sorun olup olmadığını hızla görebilir. LinkWare Live beklenmedik ayarları veya tanımlayıcıları otomatik olarak işaretleyerek yardımcı olur. Kalibrasyon süresi ve yazılım sürümleri uzaktan kontrol edilebilir ve güncelleme gerekirse Wi-Fi üzerinden yapılabilir - ofise gitme ihtiyacı oluşmaz. Son olarak, en son ne zaman senkronize olduklarını görmek için test cihazınızın konumunu bir harita üzerinde izleyebilirsiniz.

Hesap oluşturmak için tıklayınız: https://www.linkwarelive.com/signin