MENÜ

Blog

OCA

22

2021
Ethernet Alliance: MS PoE ile PoE Sertifikası

Ethernet Alliance MicroScanner PoE’yi Onayladı

Birçok kullanıcı çeşitli PoE uygulamalarını PoE çözümlerine entegre etmede zorluk çekiyor. Ethernet Alliance, bu zorlukları kaldırmak için bir sertifika programı geliştirmiştir. Ethernet Alliance Gen2 PoE Sertifika programını başarıyla tamamladıktan sonra, Fluke Networks MicroScanner ™ PoE, IEEE 802.3 ™ PoE birlikte çalışabilirliği için sertifikalı ilk ve tek saha test cihazıdır.

MS PoE'deki Değişimler Nelerdir?

MS PoE'nin her zaman IEEE standartlarıyla tam uyumlu olduğu ve EA’nın zorlu testlerini stabil bir yapıda geçmiştir. Artık ürünü EA Gen 2 logosuyla etiketleme yetkisine sahibiz, ancak çok fazla alan yok veya bunu yapmanın kolay bir yolu yok, bu yüzden biz şu anda gelişmeleri takip etmekteyiz. Logoyu, kutu gibi pazarlama materyallerinde ve yukarıdaki resimde gösterildiği gibi kullanacağız. Müşteriler, sertifikalı bir ürün için daha fazla ödeme yapma isteklerini dile getirmiş olsalar da, şu anda fiyatı artırmıyoruz.

MS PoE’nin Faydaları Nelerdir?

Ethernet Allience sertifikası, MicroScanner PoE'nin tüm IEEE uyumlu cihazlarla düzgün çalışacağına dair güven sağlar. Fluke Networks, EA'daki portatif ürünlerle ilgili tek test satıcısı olduğu için, sertifikalı tek PoE test cihazına sahiptir. Elbette, ürünü IEEE uyumlu olmayan çok çeşitli teknolojilerle çalışacak şekilde tasarladık, ancak bunun için bir sertifika programı bulunmamaktadır.

MicroScanner PoE ayrıca PoE olan ve PoE olmayan aygıtları kuran teknisyen için eksiksiz bir araç seti sağlar. Kablo tellerinin kontrolü, sinyal ile hat takibi ve arızaya olan mesafe gösterimi vb. kablolama sorunlarını hızlıca bulabilir. Canlı bir switch’e bağlandığında, hızını 10 Gbps'ye kadar görüntüler, özellikle yavaş erişim noktalarında sorun giderme için kullanışlıdır. Kablo takibi yapmak için de kullanılabilir.