MENÜ

Blog

ARA

14

2020
Oda Haritalama

Fluke Kalibrasyon çözümleri ile doğruluğu artırın.

Düzenleyici kurumlara dondurucularda, buzdolaplarında, inkübatörlerde, otoklavlarda ve fırınlarda uygun sıcaklık doğruluğu ve homojenliğinin korunduğunu gösterirken, bazen mevsimsel olarak oda haritalamanın tamamlanması gerekir. Elektrik kesintisi, açık kapı çalışmaları ve boş / dolu konfigürasyonlar da test edilir. Tüm test ekipmanlarının kritik bir ölçümden önce olması gerektiğinden, oda haritalamasını tamamlamak için önce termokupllar veya veri kaydediciler kalibre edilir. Kalibre edildikten sonra, hazne içindeki belirli konumlara yerleştirilirler, ardından işlem bütünüyle yürütülür. Veriler, sıcaklık homojenliğini doğrulamak için toplanır ve analiz edilir, böylece ürün kalitesi sıcak veya soğuk noktalardan etkilenmez.

Fluke Calibration 1586A Super-DAQ Hassas Sıcaklık Tarayıcısı, FDA 21 CFR Bölüm 11 ile uyumlu TQ Yazılımı ile oda haritalaması için kullanılabilir. Bu ayrıca, termokupl ofsetlerini manuel olarak uygulamak zorunda kalmadan doğrudan odanın sıcaklık tekdüzeliğini kolayca ölçmeye izin verir.

700 ° C'nin üzerinde bir sıcaklıkta kalibrasyon yapıyorsanız, izotermal blok ve 5650 Type-S referans sınıfı termokupl ile Fluke Calibration 9118A'yı kullanın.

İlgili Ürünler:  Fluke Calibration 9118A - Termokupl Kalibrasyon Fırını