MENÜ

Blog

MAY

01

2018
Profesyoneller Neden Fluke Markasını Seçiyor?

PROFESYONELLER NEDEN FLUKE MARKASINI SEÇİYOR?

Fluke araçları iş için üretilir. İşlerinde herhangi bir aksaklık olmaması için tüm profesyoneller bizim araçlarımızı seçerler. Endüstriyel elektronik kurulumdan bakım ve servise, hassas ölçümden kalite kontrolüne: Fluke, işinizi kesintiye uğratmaz.

NEDEN FLUKE'U SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ KEŞFEDİN

GÜVENLİ. HASSAS. GÜVENİLİR.

Büyüyen başarınızı ortağınız olan Fluke ile ölçün.

  • Fluke Multimetre: hızlı ve doğru işler için bir araya getirilen çoklu ölçümler.
  • Fluke pens ampermetre: dar çalışma alanları için kullanımı kolay, gösterişsiz.
  • Fluke topraklama ve toprak test cihazı: elektrik çarpması, yangın ve diğer tehlikelere karşı korur.
  • Fluke tesisat test cihazı: güvenilir bağlantılar için, güvenliği sağlamak, elektrik kapsamındaki kuralları, mühendislik standartlarını ve yerel standartları karşılamak amacıyla.
  • Fluke izolasyon test cihazı: güvenli, kullanımı kolay ve gösterişsiz olmak üzere tasarlandı
  • Aksesuar Bulucu: Fluke aracınız için kusursuz aksesuarı bulun.
  • Fluke Termal Görüntüleme: gerektiğinde arızaları gidermenize yardımcı olacak doğru ve hassas sorun belirleyici.
  • Alet kemerinizde herhangi bir eksik olmadığından emin misiniz?


İHTİYAÇLARINIZA GÖRE TASARLANDI

Aletlerimizi en yüksek standartlara, yani sizin standartlarınıza göre tasarlarız. Müşterilerimizin istekleri, Fluke alet mühendisliği ve tasarımcılığının merkezinde yer alır. Her gün karşı karşıya kaldığınız zorluklar, aletlerimizle çözmeyi hedeflediğimiz zorluklarla aynıdır. Yeni üretilen ürünlerimize bir göz atın:

  • Müşterilerimizin isteklerini dinlemek üzere iş yerlerinde onları ziyaret ederiz.
  • Tasarım aşamasından sonra teste tabi tutulması için geliştirilen ürünlerin kalıplandığı ve işlendiği prototip laboratuvarını kullanırız.
  • Tüm ürünlerin endüstriyel güvenlik standartlarıyla uyumlu olduğundan emin olmak amacıyla yapılan ciddi testler için bir güvenlik laboratuvarımız mevcuttur. Katı testler doğruluğu ve güvenilirliği ölçerken stres testleri, gerektiği gibi çalışan ve koruyan aletlerin üretilmesini garanti eder.
  • En iyi aletleri elde etmek için çok sayıda deney yaparız: deneysel sürecimizi izleyin ve ekranı ana ölçümden nasıl ayırmaya çalıştığımızı görün.


HER GEREKSİNİME UYAN TERMAL BİR KAMERA

Tüm sorunlarınız için güçlü bir çözüm mü arıyorsunuz? Fluke Termal Görüntüleyiciler, en zorlu endüstriyel ortamlarda dahi yeterli doğruluğu, gücü ve dayanıklılığı sunar. Her uygulamayla uyumlu çeşitli cihazlar ile 2.000 dereceye kadar olan hedef sıcaklıklar ve hedefe olan tüm mesafeler için Termal Görüntüleyicileri sunarız.

GÜVENLİ SORUN GİDERME

Güvenlik laboratuvarımızda ürettiğimiz aletleri sınırlarına kadar zorlarız hatta patlama noktasına gelene kadar onları stres testine tabi tutarız. Söz verdiğimiz gibi çalışan cihazlarla güvendesiniz. “En kötü çalışma ortamı senaryosunu inceler ve ölçüm cihazımızı nelerin beklediği konusunda bize rehberlik etmesine izin veririz”. Joseph Ferrante, Fluke Kullanıcı Etkileşimi Müdürü.

SERTİFİKALI EĞİTİM- ARAÇLARINIZDAN EN İYİ ŞEKİLDE YARARLANIN

Yalnızca test araçları üretmekle kalmıyor, aynı zamanda araçlarınızdan daha iyi yararlanmanız ve tüm işlerinizi kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde yönetmeniz için eğitimler ve seminerler de düzenliyoruz. Bu eğitimler ve seminerler kapsamında ürünlerin ötesine geçip işinizde daha başarılı olmanıza yardımcı olacak ayrıntılı bilgiler, en iyi uygulamalar ve endüstriler için günümüzdeki test sürelerini karşılamayla ilgili ipuçları da sağlıyoruz. İşinizi kolaylaştırın: Uzman teknik eğitmenlerimizin yardımıyla araçlarınızdan en iyi şekilde yararlanın.