Giriş Yap

MENÜ

Duyuru Detay

AMETEK CTS - Electrical Disturbance Testing of Redundant Automotive Safety Systems Webinarına Davet
09 Ekim 2020

Değerli Müşterimiz, 
22 ve 23 Ekim 2020 tarihlerinde aşağıda belirtilen tarih / saat seçenekleri ile son kez gerçekleştirilecek, EMC konusunda en iyi deneyimlerin Ametek CTS tarafından paylaşılacağı "Electrical Disturbance Testing of Redundant Automotive Safety Systems” konulu webinara kayıt için acele edin.     

22 Ekim Perşembe @ 11:00 US Eastern | 17:00 Central Europe | 16:00 UK
23 Ekim Cuma @ 10:00 am CET | 09:00 UK
Linki tıklayın, kaydınızı oluşturun.

Güvenlik fonksiyonlarına gereğinden fazla tedbirlerin eklenmesiyle, Test Mühendisleri testlerde yeni değişkenlerle karşı karşıya kalmaya başladılar. Etkinlik sırasında uzman konuşmacı, orijinalinde havacılık endüstrisinde mevcut olup otomotiv endüstrisinde modern yedek güvenlik fonksiyonlarına uyarlanan en iyi uygulamaları ve bunların teoride ve pratikte nasıl uygulanabileceğini anlatacak.

Web semineri sırasında soru sorma fırsatınız olacak ve tüm katılımcılara sunumun içeriğini kapsayan bir bilgi paketi verilecek.

İçeriği yararlı bulacağınıza inanıyor, değerli katılımlarınızı bekliyoruz.


Webinar AMETEK CTS – Automotive Ürün Müdürü Mr.Tim Horacek tarafından gerçekleştirilecektir.

Katılımcılar webinara;
- Bilgisayar,
- Telefon,
- Tablet üzerinden erişebilirler. 

Webinar İngilizce gerçekleştirilecektir.
(her 2 zaman seçeneği içinde link bilgisi sizlere mail olarak iletilecektir)